Головне

Вернидуб: "Єврокубки? Чому б і ні? Будемо старатися"

03.08.2013 23:10 609 0

"Зоря" точно заслужила одне очко у поєдинку 4-го туру Прем'єр-ліги проти харківського "Металіста".

Про це зазначив головний тренер луганців Юрій Вернидуб, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Думаю, тим уболівальникам, які були на стадіоні, гра сподобалася. Була хороша зустріч з одним з лідерів нашого чемпіонату. Ми виглядали гідно, а у деяких компонентах, особливо у першому таймі, перегравали "Металіст", - сказав він.

"Може, погану роль зіграв перший пропущений нами м'яч. Якби перший тайм закінчився з рахунком 2:0, ми все-таки дотерпіли б й отримали три очки. Вважаю, що заслужено заробили один пункт. "Металіст" теж заслужив очко. У них були моменти для того, щоб забити. Хороша, бойова нічия", - додав наставник.

За словами Вернидуба, він каже постійно своїм підопічним: з ким би не грали, потрібно ставитися з повагою до будь-якої команді.

"Зараз з кожним опонентом необхідно виходити та боротися. Ми ще не можемо грати першим номером і змагатися з ними в атакуючих діях. Добре та компактно зіграли в обороні. Десь нам трохи не пощастило, коли пропустили перший м'яч" - зазначив він.

"Єврокубки? Чому б і ні? Будемо старатися. Зіграно тільки чотири тури. Час покаже. Я говорив, що у мене є мрія. Думаю, кожен з гравців мріє потрапити у єврокубки. Це дорогого коштує. Будемо далі працювати", - підсумував Вернидуб.

Коментарі ()