Головне

Ліга Чемпіонів. "Баварія" - "Ювентус" 2:0. Ще один крок Хайнкеса до фіналу

02.04.2013 23:47 594 0
Ліга Чемпіонів. "Баварія" - "Ювентус" 2:0. Ще один крок Хайнкеса до фіналу

Не секрет, що і "Баварія", і "Ювентус" дуже сильно проводять нинішній сезон. "Червоні" от-от мають завоювати титул чемпіонів Німеччини. Окрім того, вони вийшли до чвертьфіналу Кубку країни, обігравши свого найпринциповішого суперника - "Боруссію" з Дортмунда. "Стара синьйора", на жаль, півфінал Кубку Італії подолати не змогла, програвши римському "Лаціо". Водночас, у чемпіонаті вони мають комфортні дев'ять очок переваги над "Наполі".

Саме тому цю зустріч команд у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів чекали вболівальники футболу найохочіше. Однак серйозного протистояння на "Арені Мюнхен" не вийшло. "Баварія" фактично знищила гостей у першому таймі та довела справу до логічного завершення у другому.

Стрілка годинника головного рефері не встигла пройти своє коло один раз, як німецький клуб був уже попереду. Це Алаба, який отримав відпочинок у тріумфальному поєдинку команди проти "Гамбурга", наважився на дальній удар. Після вистрілу Давіда м'яч трішки зачепив захисника та полетів у лівий від Буффона кут. Джанлуїджі до м'яча не дотягнувся.

Зовсім прикро за такого видатного воротаря стало у другому таймі, коли він перед собою відбив удар Луїса Густаво. Першим на м'ячі опинився Манджукіч, який відпасував на вільного Мюллера. Єдине, до чого є претензії у звітному моменті, - це те, що Маріо перебував у положенні поза грою (таке враження автора) тоді, коли Густаво бив. "Привіт" скептикам українського суддівства - у Парижі Ібрагімовіч забивав з метрового оффсайду!

"Ювентус" же, попри слова Антоніо Конте, що він вивчив команду Хайнкеса, нічого розумного у Мюнхені не показав. За весь матч по воротах Нойєра було зроблено сім ударів, лише три з яких були у ствір воріт. От і маємо цілком спокійну, хочеться навіть сказати "на класі", перемогу "Баварії". І тепер уже черга "Ювентуса" відповісти на власній арені за тиждень.

Єдиним прикрим моментом у цій зустрічі стала поведінка Рібері. Так, Франк отримав по ногах у протистояннях із захисниками чимало. І навіть враховуючи, що це італійський клуб, француз не мав ніякого права позаду шипами йти у литковий м'яч Відалю! Є відчуття, що за цю витівку Франк ще отримає своє у Турині...

Коментарі ()