Головне

Ліга Чемпіонів. "ПСЖ" - "Барселона" 2:2. Все вирішиться на "Камп Ноу"

02.04.2013 14:31 456 0
Ліга Чемпіонів. "ПСЖ" - "Барселона" 2:2. Все вирішиться на "Камп Ноу"

Чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів між ПСЖ та "Барселоною" здивував лише своїм результатом. Каталонська команда мала обігравати фанцузький гранд, але підопічні Карло Анчелотті спромоглися вирвати нічию на останніх секундах поєдинку.

Протягом всьго матчу "Барса" мала ігрову та територіальну перевагу, але гольових моментів було більше у господпарів. На початку гри Лавессі пробив у штангу воріт Вальдеса. Ще кілька разів команду рятував сам голкіпер, після ударів Ібрагімовича. Каталонці ж маючи один момент у першому таймі використали його на всі 100%. Після чудового пасу Алвеса Мессі ударом в один дотик пробив воротаря ПСЖ.

Наприкінці першого тайму Мессі зазнає ушкодження і на другий тайм замість нього Віланова випускає Фабрегаса. Після заміни Мессі "Барса" втратила в атаці, оскільки Вілья був малопомітний, а Сансчес зачасту тягнув ковдру на себе і від цього втрачала команда.

ПСЖ ж чекав свого шансу на контратаках. На стандартах весь матч був Бекхем, але це не принесло користі французам в атаці. Другий тайм господарі розпочал більш активно в атаці, але пробити Вальдеса їм не вдавалося.

На 79-ій хвилині гри Ібрагімович зрівнює рахунок, хоча і забив швед з положення поза грою, але німець Вольфганг Штарк взяття воріт зафіксував. "Барселона" зуміла знову вийти вперед і зробив це на 89-ій хвилині матчу Хаві, реалізувавши пенальті за фол Сірігу на Санчесу.

Вже в доданий арбтіром час фортуна знову убла на боці команди Анчелотті. Після нескладного удару Матуіді стався рикошет, і Вальдес пропускає образливий гол за 10 секунд до фінального свистка.

Очевидно, що у матчі-відповідь на Камп-Ноу буде зовсім іша гра від "Барселони", а очікувати, що чимось здивує ПСЖ, мабуть, що не доведеться.

Коментарі ()