Головне

Ліга Чемпіонів. "Ювентус" - "Баварія" 0:2. "Стара синьйора" "Голлівуду" не перешкода

10.04.2013 23:58 972 0
Ліга Чемпіонів. "Ювентус" - "Баварія" 0:2. "Стара синьйора" "Голлівуду" не перешкода

Мюнхенська "Баварія" виявилася на голову сильнішою за туринський "Ювентус" і спокійно здобула путівку у півфінал, який, до речі, буде чисто німецько-іспанським. "Червоні" перемогли "Стару синьйору" з аналогічним рахунком 2:0 і на чужому полі.

Напередодні поєдинку головний тренер "Ювентуса" обіцяв, що його команда намагатиметься взяти реванш за попередню поразку. Однак зупинити мюнхенців, які на вихідних офіційно виграли чемпіонат країни, їм було не під силу. "Баварія" показала свою силову міць і на італійські арені.

На думку після завершення зустрічі приходять тільки два моменти у господарів. Перший - це вистріл Пірло зі штрафного, з яким з труднощами, та все ж упорався Нойєр. Другий - удар Квальярелли, після якого м'яч навіть облизав стійку. Проте склалося враження, що тут воротар також ситуацію контролював.

Що ж, було б 2:0, якби забили, і можна було розраховувати на додатковий час. Але ж у захисті потрібно грати краще. Як можна давати Мартінесу впритул розстрілювати Буффона? І якщо воротар рятує, то чому м'яч не вибивається захисниками, а його у порожні ворота добиває Манджукіч? На це питання, очевидно, і Конте не відповість.

Після пропущеного м'яча протистояння для "Ювентуса" було програне. Забити чотири м'ячі за півгодини такій "Баварії" нинішній клуб з Турину не міг би ніяк. Інша справа, що навіть після цього "чорно-білі" не пішли у навалу, аби хоча б одного разу засмутити Нойєра. Гравці діяли хаотично. До того ж тренер зняв Квальяреллу, який був чи не найактивнішим і найнебезпечнішим у складі італійців.

Мюнхенці довели справу до переможного завершення. А на 91-й хвилині вони ще й добили господарів. Роббен і Швайнштайгер проходили по центру поля майже без супротиву. І саме Бастіан тонким пасом знайшов Пісарро, який і оформив підсумковий результат цієї дуелі.

Додамо, що до цього "Стара синьйора" вигравала у всіх п'яти чвертьфінальних протистояннях найпрестижнішого турніру Старого світу з клубами з Німеччини. Однак всіляким серіям колись приходить логічне закінчення.

Коментарі ()