Головне

Ярмоленко: Ми просто не могли погано зіграти

15.02.2013 10:51 251 0

У київському "Динамо" задоволені якістю гри, котру команда показала у матчі Ліги Європи проти "Бордо".

Про це після зустрічі заявив Андрій Ярмоленко, котрий розповів про враження від першої офіційної гри року.

"Мені важко судити про слова їх тренера. Сьогодні у нас була перша гра в році, прийшли вболівальники, хоча і погода була не найкраща. Ми просто не могли сьогодні погано зіграти! Всі хлопці вже скучили за футболом", - почав він.

"Думаю, фізично ми себе добре почували. Що не вийшло? Не вийшло в останніх атаках реалізувати свої моменти. Якби у нас це вийшло, то і настрій зовсім іншим після матчу був би", - вважає він.

"Їх футболіст незрозуміло звідки вдарив, а м'яч взяв і залетів у ворота. Шалений гол вийшов! Звичайно, неприємно такі голи пропускати, бо у них за гру майже і не було моментів", - зізнався Андрій.

За його словами, у команді налаштовані оптимістично, а у Францію поїдуть тільки за перемогою.

"Пенальті Гусєва? У всіх такі ситуації бувають. Нічого страшного тут немає. Сподіваюся, це не позначиться на остаточному результаті протистояння", - додав він.

"Перед матчем тренер нічого не говорив про це, але у всіх минулих матчах саме Гусєв бив пенальті. Тоді він забивав, а сьогодні вийшло навпаки. Повторюся, нічого страшного тут немає", - зазначив він.

"Ми хотіли перемогти. Тренер всім подякував за гру, так як хлопці викладалися на 100%. Думаю, сьогодні нікому з гравців дорікнути нема чого. Всі старалися, але не вийшло забити другий гол", - цитує Ярмоленка Динамомания.

Коментарі ()