Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Ворскла" 2:0

30.11.2012 23:34 774 0

"Карпати" пішли на зимову перерву у хорошому настрої. Команда, окрім того, що обіграла на власному полі виявилася сильнішою за "Ворсклу", так ще і залишила 14-у сходинку у турнірній таблиці Прем'єр-ліги. Звичайно, таке формулювання носить тимчасовий характер, адже "Таврія" ще може піти на перерву вище за львів'ян, бо мають у неділю запасну гру.

"Карпати" останнім часом взяли непоганий темп на власній арені, тому перемогу над полтавчанами розцінювати, як сенсаційну, - не можна. До того ж не варто забувати, що грала "Ворскла" сьогодні без Даллку та Безуса. А для нинішньої команди - це надзвичайна втрата.

Загалом, гості провалили перший тайм. І їхнє щастя, що не отримали у свої ворота м'ячів з чотири. Провиною тому у певній мірі піжонська гра Гладкого. Свою слабку гру саме у першій половині вже після матчу визнав і Сергій Свистун. А забив, незважаючи на інші небезпечні моменти, Худоб'як. Красиво піліграв йому у тому епізоді Кенія.

У другому таймі "Ворскла" переважала свого суперника. Щоправда, сказати, що вони зобов'язані були забивати, не доводиться. Просто "Карпати" впіймали на контратаці полтавців, і гра фактично завершилася. Полтавчани пробували навантажити захист господарів, однак без особливих дивідентів.

У підсумку "Карпати" здобули п'яту перемогу у сезоні та відірвалися від 15-ої позиції вже на вісім очок. Недалеко тут перебуває і "Ворскла", у якої лише на одне очко більше, ніж у  львів'ян. І складається таке враження, що не зовсім завершилася боротьба за виживання у ниншіньому сезоні.

Коментарі ()