Головне

ЧЄ-2013 (U-19). У останній грі відбору збірна України зіграла внічию з англійцями

02.10.2012 19:21 179 0

Юнацька збірна України, складена з гравців 1994 року, вийшла в еліт-раунд ЧЄ-2013 з другого місця у групі.

Як пише сайт ФФУ, ще після перших двох матчів, в яких збірні України та Англії достроково забезпечили собі вихід в наступний раунд.

Останній тур, в якому зустрілись лідери групи, де також грали Естонія і Фарери, повинен був лише визначити, хто посяде перше місце.

І якщо підопічним Юрія Мороза була необхідна тільки перемога, то англійцям було достатньо і нічиєї, оскільки вони мали кращу за українців різницю м’ячів.

Загалом матч між Україною та Англією проходив в рівній боротьбі, обидві команди мали по декілька небезпечних моментів і лише вдала гра голкіперів обох команд дозволяла залишатися рахунку не відкритим до 88-ої хвилини, коли Павленко забив перший гол в цьому матчі - 1:0 - на користь України.

Та втримати необхідний результат українцям так і не вдалось: на 4 доданій арбітром хвилині Хауп встановив рівновагу, яка і дозволила англійцям зайняти перше місце в групі.

Україна: Сарнавський, Соболь, Дуць, Чачуа (Павленко, 78), Шишка, Блізніченко, Васильєв, Юрченко, Азацький, Хобленко(Хлебас, 94), Мішнов(Гришин 70).

Англія: Пікфорд, Чемберс, Сміт (Азіз, 68), Лундстрам, О’Коннел, Терготт, Мейіфюйла, Хоуп, Хенлі (Фентон, 57), Стівенс, Бармблі (Осборн, 76).

Коментарі ()