Головне

Шовковський: Головне - є результат, а гру оцінювати рано

28.09.2012 21:52 428 0

Київське "Динамо" лише починає довгий шлях до повернення своєї гри та прихильності своїх шанувальників.

Про це після гри сказав капітан "Динамо" Олександр Шовковський, який після матчу чемпіонату України з "Зорею" був єдиним гравцем команди, не відмовився спілкуватися з журналістами.

"На сьогоднішній день, напевно, головне те, що результат є. А гра ... Її оцінювати зараз рано, тому що новий тренер, нові погляди, нове бачення, нові підходи - все нове, все по-іншому", - почав він.

"Чи хвилювалися за Блохіна? Знаєте, ми переживаємо за кожну гру і за кожного тренера. І безумовно, що все, що відбулося було всім нам не дуже приємно, тому що з Юрієм Павловичем у нас були дуже хороші моменти, ми вигравали, ми грали в півфіналі Ліги Європи", - нагадав він.

"Але життя буває таким: сьогодні все добре, а завтра з якихось причин обставини складаються не так, як би нам хотілося. У цьому плані ми хочемо побажати Юрію Павловичу, щоб у нього в наступній команді було все добре", - запевнив голкіпер.

За його словами, кияни повинні думати про те, щоб у них було все добре, щоб показувати ту гру, яка буде подобатися вболівальникам, і давали той результат, який би влаштовував і гравців, і вболівальників.

"Що стосується гри, то її важко налагодити відразу. Важко нам зразу прийняти ті принципи гри, які намагається нам донести новий тренерський штаб. Ми працюємо над всім в тренувальному процесі, але у Блохіна було-то всього два дні. А за два дні нічого не можна зробити", - запевнив воротар.

"Нам усім, і гравцям, і нашим уболівальникам доведеться запастися терпінням. За помахом чарівної палички нічого не буде. Це копітка і довга робота, яку доведеться виконати всім. Але я вірю в те, що ми налагодимо нашу гру, буде у нас результат, будуть задоволені вболівальники, і все буде добре", - ще раз повторив він.

"Чому я - єдиний, хто зупинився в змішаній зоні і чи не казав чогось Блохін? Не знаю, я не чув, щоб Блохін щось таке говорив. Може, у хлопців образи якісь, може, не хочуть говорити. Я не знаю, мені важко відповідати за всіх. Я знаю, що мовчати теж не можна, бо будуть різні домисли і непотрібні нікому здогадки", - наводить слова Олександра dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()