Головне

Таран: Граємо без нападу, де не люди, а лише імена

01.09.2012 20:10 311 0

Криворізький "Кривбас" вимагає кадрового підсилення, але поки змушений грати з обмеженим резервом.

Про це після поразки від "Іллічівця" говорив тренер команди Олег Таран.

"Ми чудово розуміємо потенціал наших гравців. І ми чудово розуміли, що в середині поля у "Іллічівця" креативні гравці - Ярошенко і Кравченко. На жаль, ми виходимо з тих людей, з фізичного стану, яке у нас є. І не від хорошого життя ми поставили Віталія Лисицького в середину поля, тому що на даний момент у нас немає більше кандидатури. Діма Льопа - те ж саме - десять днів тільки тренувався, вдячний йому, що він витримав 80 хвилин", - поскаржився він.

"На жаль, я чудово розумію, що ми граємо без нападу, тому що у нас є начебто чотири нападники, але, на жаль - тільки одні імена. Тому тут важко грати на результат і вигравати, тим більше, що у нас нападники не можуть забити гол, а забивають тільки одні півзахисники., Тому чудес у футболі не буває. І ви бачили, що це - всі люди, які у мене є в обоймі, плюс - трьох, яких я випустив на заміни. Ось - всі люди, які є", - підкреслив він.

"Дуже великі проблеми з комплектацією, але що зробиш - таке життя. Я вдячний хлопцям, що вони в таких умовах до кінця боролися. На жаль, рівень тактичного мислення деяких гравців не відповідає Прем'єр-Лізі. Але ми повинні з ними працювати, і працювати дуже багато", - додав Таран.

За словами тренера, він вирішив дати шанс Реві, ане Штанькові, бо кожен заслуговує спроьбувати себе у основі і треба працювати з тими, хто є, пише ua-football.com.

Коментарі ()