Головне

Прем'єр-ліга. 6 тур. Ворскла - Динамо 1:0. Перемогти малою кров'ю не вийшло

19.08.2012 11:32 1016 0
Прем'єр-ліга. 6 тур. Ворскла - Динамо 1:0. Перемогти малою кров'ю не вийшло

Київське "Динамо" зазнало першої поразки в новому сезоні. Кривдником команди Сьоміна стала полтавська "Ворскла", яку ЮрПалич відверто недооцінив і вирішив взяти малою кров'ю. Випустивши так званий другий склад команди, Сьомін розраховував і три очки взяти, і поберегти основних гравців перед матчем з "Боруссією", але "Ворскла" виявилася настільки міцним горішком, що розкусити його не вдалося.

Без Мігеля Велозу, що залишився в Києві, у киян втратився зв'язок між захистом і нападом. Оборона зіграла як завжди погано - м'яч у ворота Коваля був привезений Тайе Тайво, який вивів Громова на побачення з власним голкіпером. Вукоєвіч багато фолив, Гусєв не встиг відновитися від матчу збірної, Мілевський на пару з Марко Рубеном взагалі незрозуміло чим займалися на полі. Єдиним, хто додавав гостроти у гру киян був Дуду, але жодного влучного удару по воротах Долнаського йому завдати не вдалося.

У свою чергу "Ворскла", яку на гру вивів новий наставник, зіграла дисципліновано і грамотно, так як і треба грати проти суперника рівня "Динамо". Полтава перекривала зони, збивала темп, який пропонували кияни, і зуміла використати свій момент. Хоча, коли у другій половині кияни великими силами побігли на ворота суперника, у Безуса і Лієтави були ще моменти для взяття воріт, проте єдиного м'яча Громова вистачило для здобуття ну дуже позитивного для Свистуна результату.

В другому таймі Сьомін випустив Гармаша, Ярмоленка та Ідейе, проте у сьогоднішній грі магія Брауна не спрацювала і відзначитись він не зумів. І вся справа не в тому, що ныгерієць не хотів забити, чи не робив нічого для цього - банально не було кому віддати передачу. Ярмоленко теж особливого враження не справив, запам'ятавшись лише парою ударів, які без проблем парирував Долганський.

У підсумку, кияни бились, бились, а нічого зробити не змогли. Величезна кількість браку, дірявий захист і безперспективна атака - ось характеристика сьогоднішнього "Динамо". Напередодні протистояння з "Боруссією" виникає дуже багато питань по грі команди, яка у новому сезоні провела лише одну непогану гру проти "Волині", а решту відверто провалила. Хоча при цьому, якимось дивом, здобувала результ. А сьогодні удача відвернулася від ЮрПалича, і як кажуть: "Отримайте, і розпишіться!"

Коментарі ()