Головне

Селюк вважає, що у "Таврії" нема приводу для судового розгляду трансферу Афолабі

19.07.2012 23:18 748 0

Перехід нігерійського нападника "Таврії" Абдулвахіда Афолабі в донецький "Металург" відбувся за правилами.

У цьому запевнив агент гравця Дмитро Селюк, котрий дав відсіч розмовам про можливість розгляду в спортивному суді справи про трансфер.

"Некомпетентність і непрофесіоналізм працівників "Таврії" вражала мене і в той час, коли я працював в клубі. Хочу "розжувати" ім ситуацію з Афолабі, як для другокласників", - почав він.

"Афолабі мав контракт з "Таврією", в якому був вказаний пункт, згідно з яким він міг покинути клуб без всякої компенсації в будь трансферне вікно. Про що футболіст і повідомив у письмовому вигляді "Таврію", - запевнив Селюк.

Так що, Афолабі має право підписувати контракт з будь-яким клубом, чим і скористався, уклавши угоду з донецьким "Металургом".

"Щоб піти їз "Таврії", йому не потрібно було питати дозволу у кримського клубу. Скажу більше - щоб футболісти не йшли з клубу, потрібно, як мінімум, вести себе достойно і по-людськи, а не так, як це роблять в "Таврії", - натякнув він.

"Моє побажання працівникам сімферопольського клубу - читайте контракти. Упевнений, що у Федерації футболу та Прем'єр-лізі закони знають набагато краще. А взагалі, мені сумно від того, що головний тренер команди дізнається про відхід футболіста з інтерв'ю іншого тренера", - заявив Дмитро Селюк в коментарі terrikon.com.

Коментарі ()