Головне

Кононов: "Севастополь" запросив Ткачова, Федоріва, Махновського

26.06.2012 07:56 611 0

Для повернення у вищу лігу ПФК "Севастополь" запросив до свого складу гравців із досвідом виступів в УПЛ.

Про це клубній прес-службі розповів головний тренер команди Олег Кононов.

"Ми взяли на перегляд Сергія Ткачова з "Металіста". Також на збір приїхав Володя Федорів. Він був у "Карпатах", коли я починав  тренерську діяльність в клубі. Останнім його клубом був "Єнісей" з першої ліги Росії. Ми зараз переглядаємо, в якому він стані, і будемо робити висновки. Якщо у нього хороший стан, то ми укладемо з ним контракт", - поча він.

"З командою сьогодні тренувався новий воротар. Це Костянтин Махновський - гравець "Оболоні". У нас зараз йдуть посилені переговори по його переходу і, відповідно, по трансферного контракту між клубами. Думаю, він створить достатню конкуренцію нашому воротареві і це піде тільки на користь", - сподівається тренер.

За словами Кононова, у тренерський штаб увійшли Геннадій Зайцев - тренер з фізичної підготовки, який 8 років відпрацював у запорізькому "Металурзі", а також його асистенти Роман Чуприна та Михайло Дмитрієв. Ще одним тренером буде асистент Кононова часів львівських "Карпат" Микола Іванович Руссу.

"Ще ми взяли в тренерський штаб Валерія Трутнева та Олександра Белобабу. Олександр і перед цим працював з нашою командою, а Валерій Олександрович - в час в "Таврії" у Семена Йосиповича Альтмана. Трутнєв - досить відомий фахівець в області футбольної аналітики, думаю, він нам серйозно стане в нагоді", - підсумував Кононов.

Коментарі ()