Головне

Леоненко каже, що Суркіс і Сьомін розпустили гравців "Динамо"

14.03.2012 17:33 583 0

Екс-гравець "Динамо", а нині футбольний експерт Віктор Леоненко заявив, що червоні картки на рівному місці та запізнення на тренування декого з гравців "біло-синіх" – провина Юрія Сьоміна та Ігоря Суркіса.

"Ясна річ, дисципліни при Сьоміні в "Динамо" не вистачає і в цій проблемі природно винен Сьомін. В певній мірі і Суркіс теж винен. Всі кажуть, що хороший мікроклімат в команді. Я, чесно кажучи, не впевнений, що хороший. Може бути, хороший.

Коли такі проблеми, червоні картки, запізнення, це на користь не йде. Може бути "запара" через те, що треба зараз всі матчі вигравати. Всі будуть битися проти "Динамо".

До того ж, вони ніби і виграли, але зіграли-то не дуже. Ось в чому річ. Але це я все одно вважаю ненормальним. Якщо вони займуть перше місце, то все забудеться. Але це все одно ненормально", – сказав Леоненко.

Крім того, він прокоментував і ситуацію із запізненням Артема Мілевського на тренування "Динамо".

"З ким не буває. А те, що Сьомін не включив його в заявку. Оскільки виграли - значить ЮрПалич має рацію. Думаю, не включати в заявку - це жорстко, але це, скоріше, до Сьоміна запитання.

Я ж не знаю всіх цих подробиць запізнення. Чому спізнився, як запізнився. Може, він десь там в пробці застряг. У нас теж спізнювалися на тренування. Але ці запізнення все одно трішки дивні.

У тому, що запізнився нічого страшного, по суті. Набагато страшніше - червоні картки на рівному місці, як у Хачеріді.

Найголовніше, що виграли. Саме це найголовніше для Сьоміна і для команди, з чим я їх, до речі, і вітаю", - цитує Леоненка faeri.ru.

Коментарі ()