Головне

Лікар "Динамо": Шевченко порізав п'яту у морі, а в Богуша проблеми з коліном

13.01.2012 14:37 549 0

Київське "Динамо" почне рік не в оптимальному складі, адже одразу 5 футболістів перебувають не в найкращих кондиціях або лікують травми.

Про це повідомив клубній прес-службі лікар команди Леонід Миронов.

"Гусєв напередодні Нового року переніс застуду, у нього пішло запалення легенів. Він прийшов на обстеження трохи раніше. Всі результати в нормі, до тренувань Олег приступить на зборі в Іспанії", - сказав він.

"Шевченко медобстеження пройде в суботу. Після відпустки у нього невеликий поріз на п'яті. Торкнувся раковини, купаючись в океані. З завтрашнього дня він приступить до тренувань в загальній групі", - запевнив він.

Водночас більш серйозні справи у Михалика і Богуша.

"Богуш відправиться на операцію в Бельгію, у нього проблеми зі зв'язками коліна. А Михалик йде на поправку. Результати УЗД обнадіяли, що всі його проблеми позаду. Він їде з командою до Іспанії, але на перших порах буде тренуватися індивідуально", - повідомив лікар.

"У Попова в суботу призначена консультація в клініці Рима, де йому була проведена операція з видалення частини пошкодженого меніска. Потім він повернеться до Києва і поїде з командою на збір", - закінчив Миронов.

Коментарі ()