Головне

Блохін: Що будуть робити французи, англійці чи росіяни, мене абсолютно не хвилює

20.12.2011 22:36 348 0

Для Олега Блохіна наразі існує лише одне завдання - вийти з групи на Євро-2012, а як будуть готуватися до турніру інші команди його не цікавить.

Про це сам тренер заявив під час нагородження на честь 20-річчя Федерації футболу України.

"Перша наша головна задача - це вихід з групи. Це ж підтвердив і президент ФФУ. І тільки після виконання цього завдання можна буде щось говорити стосовно того, чи зможемо ми виграти Євро-2012", - почав він.

"Так що ніякого скептицизму в моїх висловлюваннях немає. Я знаю свою програму, і я її озвучив. Так що і вболівальники її теж знають", - додав наставник.

За словами Блохіна, зі складом він вже визначився відсотків на 80, але все буде залежати від ситуації з травмами і від того, в якому стані хлопці підійдуть до Євро.
  
"Чи не образливо, що з усіх збірних, які приїдуть на Євро-2012, лише дві базуватимуться в Україні? Це не моя проблема, а проблема цих національних збірних. Якщо вони вважають, що доцільніше жити в Польщі, це їх вибір. Але ні в якій мірі це не моя проблема, а проблема організаторів", - переконаний тренер.

"Я не вболівальник, я професіонал, я треную національну збірну Україну. І головне для мене - підготувати її до Євро-2012. А що будуть робити французи, англійці чи росіяни, мене абсолютно не хвилює". - цитує Блохіна dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()