Головне

Михалик: Просто поставив одне запитання Годуляну

01.11.2011 10:58 415 0

Тарас Михалик вів себе цілком коректно та у діяв у межах, встановлених футбольним законом, коли спілкувався з суддею зустрічі "Таврія" - "Динамо".

Таким чином сам захисник прокоментував "Спорт-Экспрессу в Украине" повідомлення сайту "Таврії" про те, що його прізвище занесене в рапорт з поясненням: "після закінчення матчу при вході в підтрибунні приміщення Михалик висловлював невдоволення діями арбітра, що призвело до конфлікту з органами правопорядку".

"Я поставив Годуляну всього одне запитання, причому в коректній формі. Але арбітр сховався за представників правоохоронних органів", - згадує центрбек.

"Одна людина з "Беркута" спробувала відштовхнути мене ліктем, а я у відповідь відштовхнув її. От і все. Не сказав би, що відбувся якийсь грубий конфлікт. Я нікого не образив", - запевнює він.

"Про що запитував Годуляна? У нього краще запитайте. Повторюся: нецензурну лексику я не вживав, поводився адекватно. Я сам не прихильник образ. Задав людині питання - він не відповів, закрився міліцією, а мене спробували викинути звідти ... Правда, у них це погано вийшло", - посміхаючись, додав Тарас.

Коментарі ()