Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Зоря" 6:1. Святкували іменини!..

23.10.2011 22:15 934 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Зоря" 6:1. Святкували іменини!..

У поєдинку проти "Зорі" цілком можна було очікувати, що Юрій Сьомін виставить напіврезервний склад. Адже позаду важка гра з турецьким "Бешикташем" у Лізі Європи, а попереду кубкова дуель з головним ворогом - донецьким "Шахтарем". Очікувати, що основа проведе три матчі за шість днів на належному високому рівні, дуже непросто.

Однак у Юрія Павловича своє бачення. Наставник продовжує довіряти перевірених бійців, випускаючи запасних під кінець. Проти "Бешикташа" Сьомін взагалі зробив тільки дві заміни з трьох можливих. У будь-якому випадку у луганської команди з'являвся шанс допомогти своїм сусідам з Донбасу - "Шахтарю" - закріпитися на вершині таблиці одноосібно (хто ж знав, що "гірники" програють удома "Металісту").

Однак зміни у стартовому складі киян були. Сьомін дав відпочити Шовковському, випустивши Коваля. Також з перших хвилин вийшли Аруна, Алмейда, Дуду та Корреа, якого вже давно не було в основі. Як виявилося, це принесло свої плоди, адже дані футболісти скучили за футболом.

Доля вирішила "віддати" "динамівцям" усе, на що команда заслуговувала у попередніх матчах. У зустрічі із "Зорею" у ворота Шуховцева влітало майже все. Початок розгрому поклав Гусєв, який був першим на добиванні після прострілу Даніло Сілви. Бразилець, до речі, у цей день був неперевершеним - у першому таймі зупинити його ніхто із суперників так і не зумів. Згодом Гусєв віддав гольову передачу Мілевському після пострілу Алієва зі штрафного. Ну і насамкінець сам Алієв забив. Після того, як Шуховцев виграв вихід Мілевського один на один.

Ярмоленко, якому цього дня виповнилося 22 роки, виходив на заміну, коли рахунок уже був 5:0 (Дуду та Корреа відзначили свої початок і повернення). Проте Андрій не міг піти з поля без голу. Так воно і сталося. Іменинник довів рахунок до непристойного. Всі чекали фінального свистка, як Максим Білий, не той який грає за молодіжну збірну, все таки "розмочив" Коваля. Це стало чи не єдиним прикрим моментом для "Динамо".

Кияни одноосібно очолили турнірну таблицю. Тепер підопічні Сьоміна очікують на середу, коли до них завітає донецький "Шахтар" на кубкову гру. А зважаючи на останні результати "гірників", "динамівці" підходять до протистояння фаворитами. А там буде видно...

Коментарі ()