Головне

Сьомін: "При продажу Єрьоменка враховували інтереси клубу"

21.09.2011 08:46 1064 0
Сьомін: "При продажу Єрьоменка враховували інтереси клубу"

Трансфер Романа Єрьоменка в "Рубін" - другий за сумою після продажу Шевченка в "Мілан" для "Динамо".

Таку думку висловив наставник киян Юрій Сьомін.

"Єрьоменко був провідним гравцем. Він здійснював за матч від 100 до 130 техніко-тактичних дій, вів гру. Він завжди робив найбільший обсяг бігової роботи в команді. З одного боку, Єрьоменко - втрата. А з іншого - треба враховувати інтереси клубу. Витрачаються гроші на придбання, але "Динамо" повинне щось і отримувати від трансферів", - сказав він.

"Єрьоменко свого часу куплений за 4 мільйони євро, а продали його, по-моєму, за 13,5 мільйона. Тобто за 18 мільйонів доларів! Для "Динамо" це правильне рішення, яке я теж підтримав. Ми неодноразово розмовляли з Ігорем Михайловичем на цю тему. Після продажу Шевченка в "Мілан" це, напевно, другий за сумою трансфер в історії київського "Динамо", - сказав він.

Також Сьомін зазначив, що якби пропозиція "Рубіна" була б меншою, президент "Динамо" її не розглянув би.

"Будь пропозицію "Рубіна" менше, не думаю, що президент її б розглянув. Він Єрьоменка любив. Роман - чудовий хлопець. На рішення футболіста вплинули і запропонований йому особистий контракт, і той факт, що "Рубін" також запросив його брата Олексія. Наш клуб поставився до ситуації по-людськи. Можна було просто не відпустити. Контракт у Єрьоменка, по-моєму, спливав тільки через два роки. Але він сам попросив про перехід. Велику роль зіграли не тільки гроші, але і його бажання", - цитує тренера "Динамо" sport-express.ru.

Коментарі ()