Головне

Дедишин: Над переходом Еріка ми працювали більш ніж півроку

06.09.2011 16:27 301 0

Керівництво "Карпат"  розраховує на новачка команди Еріка як на потенційного лідера колектива на полі, адже в нього є усі креативні якості для цього.

Заяву такого зміста зробив генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин, повідомляє клубна прес-служба.

"Ерік - останній наш новачок в цьому міжсезонні.  Ми довго намагалися його підписати і нарешті це нам вдалося. Над його переходом ми працювали більш ніж півроку", - зізнався він.

"Тепер надіємося, що наші сподівання справдяться. А сподівань насправді багато, бо Ерік креативний, забивний, у нього висока індивідуальна майстерність, він вміє своїм нестандартним рішенням вирішити епізод на користь своєї команди в будь-який момент", - сказав Дедишин.

Інший директор "Карпат", трансферний, Ігор Йовічевіч теж задоволений новачком.

"Ерік кращий за мене. Звісно, це моя суб'єктивна думка. В нього більший потенціал, він може елементарно зробити перевагу у центрі поля, обігравши суперника, для нього це легко і просто", - переконаний він.

"В Еріка є швидкість думки і прекрасне бачення поля. А ще він має удар і не боїться бити по воротах. Оцим він від мене і відрізняється. Я любив паси віддавати, а він завершує атаки. Думаю, його перехід - це великий плюс для команди", - резюмував Йовічевіч.

Коментарі ()