Головне

Лисенчук: "В останніх спарингах тільки удачі збірній і не вистачало"

06.09.2011 12:28 394 0

В останніх товариських матчах проти команд Швеції та Уругваю, національній збірній України не вистачило удачі.

Таку думку напередодні спарингу із Чехами висловив заслужений тренер України Геннадій Лисенчук.

"Незважаючи на прикру поразку від Уругваю, футболісти нашої збірної не втрачають віри в себе і знаходяться в досить непоганому настрої. І це, я вважаю, абсолютно правильно, сумувати зараз не час", - сказав він.

"Так, не пощастило, поступилися, але ж при цьому "синьо-жовті" показали дуже якісний футбол, що безумовно дає можливість дивитися в майбутнє з оптимізмом. А бажання виступати за збірну і викладатися в матчах за неї присутня абсолютно у всіх виконавців, сприяє цьому і віра в гравців Олега Блохіна. Хочеться тільки, щоб національна команда була більш фартовою, так як в останніх спарингах тільки удачі їй і не вистачало", - зазначив фахівець.

Лисенчук впевнений, що матч проти Чехії буде дуже напруженим.

"Що стосується контрольного матчу з Чехією, то, думаю, він вийде дуже напруженим, тому що цей колектив має досить сильних футболістів, грати проти яких завжди непросто. Але, сподіваюся, завершиться успіхом нашої збірної. Та й взагалі я вірю, що "синьо-жовті" будуть одними з головних претендентів на перемогу на Євро-2012", - цитує тренера "Команда".

Коментарі ()