Головне

Хуанде Рамос: "Поки працюємо над фізичною підготовкою"

14.06.2011 08:34 365 0

Увечері 13 червня "Дніпро" на своїй базі провів перше тренування після виходу з відпустки.

Дніпряни були розділені на дві групи: одна працювала за своїм режиму з фізіотерапевтами, а друга отримувала навантаження від тренера з фізпідготовки Маркоса Альвареса по повній програмі, пише офіційний сайт клубу.

Останню склали: воротарі Денис Шеліхов та Олексій Баштаненко, польові гравці Андрій Русол, Євген Чеберячко, Джуліано, Олександр Гладкий, Іван Стрініч, Дмитро Льопа, Олексій Антонов, Руслан Бабенко, Володимир Гоменюк, Денис Кулаков, Олександр Насонов.

На першому занятті команді була запропонована пробіжка, інтенсивна розминка і кілька ігрових вправ. Тренування тривало близько півтори години. А вже з наступного дня "Дніпро" увійде в режим дворазових занять.

"До повернення з відпустки "збірників" 22 числа основний акцент буде робитися на фізичну підготовку, а потім додасться робота над технікою і тактикою. Ну а в Австрії ми будемо працювати абсолютно над усіма компонентами, оскільки після повернення звідти залишиться рівно тиждень до старту чемпіонату", - зазаначив тренер команди Хуанде Рамос.

Коментарі ()