Головне

Ахметов близький до купівлі 11 бразильця в "Шахтар"

07.06.2011 13:13 426 0

Бразильська "колонія" чемпіона України донецького "Шахтаря" поповниться ще одним гравцем.

За повідомленнями бразильських ЗМІ, "Шахтар" таки виторгував у "Сантоса" 20-річного вінгера Алана Патріка. Його ціна - 6 мільйонів євро відступних. Раніше українська сторона пропонувала на два мільйони менше, тому переговори затяглися.

Вже сьогодні, 7червня, Алан Патрік повинен прибути до Донецька для проходження медичного огляду, повідомляє prosport.tsn.ua.

Правда, навіть якщо все пройде добре, за умовами договору, футболіст обов'язково повернеться до Бразилії, де допоможе своєму клубу в фіналі Копа Лібертадорес проти уругвайський "Пеньяроль" (15 і 22 червня).

Як відомо, у складі "Шахтаря" зараз бразильців: Фернандіньо, Жадсон, Луіс Адріано, Вілліан, Алекс Тейшейра, Дуглас Коста, Бруно Ренан, Дентіньо, плюс "натуралізований" Едуардо і Марсело Морено.

Нагадаємо, "Шахтар" вже давно хотів придбати Патріка. Однак у минулому році "Сантос" відхилив пропозицію в п'ять мільйонів євро.

Відзначимо, що Алан Патрік є вихованцем футбольної школи "Сантоса". У основному складі дебютував у 2009 році. Зіграв за "Сантос" 30 матчів, у яких забив 5 голів.

Коментарі ()