Головне

Хачеріді: Блохін жорсткий тренер

31.05.2011 10:32 445 0

Захисник київського "Динамо" Євгеній Хачеріді про запрошення у збірну України на товариські матчі з Узбекистаном (1 червня) і зі збірною Франції (6 червня) дізнався в останню мить, оскільки в списку команди футболіст в екстреному порядку замінив травмованого Андрія Русола з "Дніпра".

"Скажу чесно, запрошення у збірну застало мене зненацька. Я вже збирався у відпустку, проте, коли дізнався з інтернету, а потім мені зателефонували з клубу і сказали, що я включений до складу збірної, довелося відкласти поїздку в Туреччину. Але в цьому немає нічого страшного, оскільки заради національної команди відпустка може і почекати".

Також захисник поділився першими враженнями від знайомства з новим тренером: "З Блохіним до цього мені працювати не доводилося. Познайомилися ми вже на перших зборах, коли приїхали у збірну з гравцями "Шахтаря". Особистої розмови у нас ще не було. Хоча я і не був знайомий з Блохіним, але знав, що у нього на першому місці дисципліна і він жорсткий тренер", - цитує гравця championat.ru.

Коментарі ()