Головне

Прем'єр-ліга. Шевчук не Мессі, "Севастополь" не "Барселона"... ВІДЕО

27.11.2010 18:12 529 0
Прем'єр-ліга. Шевчук не Мессі, "Севастополь" не "Барселона"... ВІДЕО

Для київського "Динамо" нинішнього зібрання,навіть матчі з аутсайдером - це битва за три очки.

Поєдинок з кримською командою не став виключенням. Забивши швидкий гол динамівці, що традиційно для команди, зупинили атакуючу навалу. Хоча в першому таймі підопічним Олега Лужного не варто було і особливо напружуватися. Гості, які грали без кількох провідних гравців, виглядали ще гірше господарів.

На тлі "Севастополя" гра "Динамо" могла моментами видатися захоплюючою, але всьому провина - низька кваліфікація гравців кримської команди.

Лише один Шевчук в цій зустрічі міг забивати тричі. "Динамо" ж пощастило удвічі більше. На поле повернувся Шовковський, який не дав забити гостям, та й сам суперник створював собі проблеми на рівному місці.

Судді Швецову довелося у цій грі ставити два пенальті у ворота "Севастополя". Але навіть 100% моменти "Динамо" цього вечора не реалізовувало. Двічі Литовка зумів по черзі перемогти Єрьоменка та Мілевського, відбивши їх удари.

У ворота "Динамо" цього вечора пенальті не ставили. Та й не такими активними були гості в нападі. Ті моменти, які виникали біля воріт Шовковського, захист киян "малював" сам собі. Добре, що було кому рятувати. Але в одному з моментів не допоміг навіть Шовковський, коли Шевчук переграв воротаря і бив у пусті ворота, але занадто легко й рятівником виступив Алмейда.

Гру обидві команди догравали вже мріючи про фінальний свисток, а отже небезпечних моментів не було.

Для "Динамо" результат цього матчу та й гра команди, абсолютно нічого не означає. Долю Лужного вже вирішили на другому поверсі адміністративної будівлі "Динамо", а змінив в складі віце-чемпіона України будуть неминучі. З такою грою, доведеться боротися за Лігу Європи, а не Лігу чемпіонів.

Коментарі ()