Головне

Прем'єр-ліга. У Луцьку "Волинь" і "Дніпро" розійшлися мирно. ВІДЕО

14.11.2010 21:09 832 0
Прем'єр-ліга. У Луцьку "Волинь" і "Дніпро" розійшлися мирно. ВІДЕО

Підопічні Кварцяного в останніх матчах виглядали дуже потужно. Спочатку вони ледь не відібрали очки у "темному" матчі у "Динамо", а потім було дві перемоги на виїзді. Спочатку "волиняни" зняли скальп донецького "Металурга", а тиждень тому - і полтавської "Ворскли". При цьому футболісти з Луцька у двох гостьових іграх не пропустили.

Підігрівало інтригу у звітному матчі й те, що "Дніпро" останнім часом виглядає не кращим чином. Тільки дві звитяги були у Рамоса на чолі дніпропетровського клубу, одна з яких над колективом з Другої ліги у Кубку України. Тим більше, що у листопаді підопічні Хуанде не вигравали. У кубковому матчі із "Зорею" перемогти "Дніпру" допомогли пенальті.

Не змогли перемогти дніпропетровці і у Луцьку. Господарі набагато активніше почали поєдинок. "Волинь" атакувала добрі півтайму. Особливо запам'ятався Стевіч, адже саме на його рахунку найнебезпечніші удари. Але або захист, або воротар діяли впевнено. Доходило навіть до того, що оборонці "Дніпра" просто вибивали в аут.

У середині першого тайму Селезньов урятував "Дніпро", коли Пищур пробивав повз Лаштувку, який невдало вийшов з воріт. До речі, чех не одного разу так помилявся. Після цього "дніпряни" вирівняли гру, а під завершення тайму навіть забили. Коноплянка взяв на себе ситуацію, увійшов у штрафний майданчик і пробив у ближній кут.

Аналогічно до першого тайму, другу половину також краще почали господарі. Так, загалом, пройшов увесь тайм. "Дніпро" відверто вирішив грати на контратаках, зберігаючи переможний рахунок.

Однак, втримати три очки вони так і не зуміли, За вісім хвилин до завершення основного часу Ващук зі штрафного сильно пробив-прострілив, а Пічкур чудово підставив голову, переправивши м'яч у ближній кут.

Останні хвилини пройшли на гойдалках, але до насправді небезпечних моментів так і не дійшло. Як підсумок, цілком бойова нічия. Рамос знову втрачає очки. Але, як кажуть, новому тренеру потрібен час. Будемо чекати.

Насамкінець, не можна не відзначити у складі "Волині" Бутка. Богдан чудово відіграв на правому фланзі, нав'язавши хорошу боротьбу Дєнісову, який є одним із найкращих "крайніх" у чемпіонаті України. Непоганий правий захисник підростає для збірної. Тим більше, що Бутко вже є основним у "молодіжці".

Коментарі ()