Головне

Захисник БАТЕ: Ім'я - це все, що залишилося в "Динамо" від їх славного минулого

15.09.2010 10:11 795 0

Захисник БАТЕ Ігор Шитов зізнався, що бачить свою команду фаворитом групи в Лізі Європи і задоволений, що в першому матчі групи його команда гратиме з київським "Динамо".

" Фаворит групи - БАТЕ. Інші суперники нехай між собою вирішують, хто з них продовжить боротьбу за титул. Їхній рівень, здається, приблизно однаковий. Так що віддати комусь перевагу не можу.

Стартовий матч у групі досить зручний. Незабаром після жеребкування ознайомився з висловлюваннями президента киян, їх головного тренера й гравців. Вони ставляться до БАТЕ з явною недооцінкою, що нам тільки на руку. Адже в суперника не буде можливості до зустрічі з нами змінити цю думку.

Знаю, що в киян нині серйозні кадрові проблеми. Через хвороби суботній матч чемпіонату із запорізьким "Металургом" пропустили Ель- Каддурі, Єрьоменко й Зозуля. До речі, Сергій Кисляк сказав, що суперника не варто боятися. Його мінське "Динамо" зустрічалося з одноклубниками з Києва на липневому "Кубку Льву Яшина". Ім'я - це все, що залишилося в наших опонентів від їх славного минулого", - цитує футболіста офіційний сайт БАТЕ.

Коментарі ()