Головне

"Шахтар" за "Динамо" дає найменші знижки

01.07.2010 17:30 393 0
Донецький "Шахтар" запроваджує нову програму лояльності для непостійних відвідувачів "Донбас Арени".

Під час купівлі квитка в касі "Донбас Арени" вболівальнику запропонують придбати пластикову картку FAN ID, на якій буде зберігатися інформація про те, які матчі він відвідав протягом сезону, повідомляє сайт клубу.

У категорію найменш ажіотажних віднесені поєдинки проти "Зорі", "Кривбасу", "Волині" і "Севастополя". Відвідини кожного з цих матчів принеуть власникові FAN ID додаткові 3% знижки.

До другої категорії відносяться матчі проти "Таврії", "Арсеналу", донецького і запорізького "Металургів", "Ворскли", "Іллічівця" і "Оболоні". Кожен з них приносить 2% знижки.

Ажіотажні поєдинки проти "Динамо", "Металіста", "Дніпра" і "Карпат" найменш цінні з точки зору накопичувального дисконту - лише 1%.

Винагороду за свою активність власники FAN ID можуть отримати вже на початку цього сезону.

Традиційно право першого придбання квитків на матчі Ліги чемпіонів отримують власники сезонних абонементів. Потім настає черга власників FAN ID, які зможуть скористатися цим правом тільки в тому випадку, якщо відвідають до цього хоча б два матчі чемпіонату України.

Лише потім квитки на Лігу чемпіонів надійдуть у відкритий продаж.

Програма лояльності дає певні переваги і в наступному сезоні. За результатами відвідування поєдинків і накопичення дисконту на FAN ID уболівальник може придбати зі знижкою абонемент на майбутній сезон. Передбачено шість категорій знижок, максимальна з яких складає 30%.

Пластикова картка FAN ID є так само платіжним засобом у фастфудах і фан-кафе "Донбас Арени". Поповнення рахунку на ній аналогічно процедурі поповнення карток DA Money. Придбати FAN ID можна в касах "Донбас Арени", попередньо заповнивши анкету. Вартість FAN ID становить 10 грн.

Необхідності купувати FAN ID власникам абонементів немає - програма розрахована тільки для тих, хто відвідує матчі на "Донбас Арені", купуючи квитки.

Коментарі ()