Головне

Гамула: Буде цікаво, якщо ми обіграємо "Динамо" ще й у Києві

30.04.2010 14:21 481 0

Швидше за все, чемпіоном України стане "Шахтар".

Так вважає наставник "Закарпаття" Ігор Гамула.

"Впевнений, що чемпіон визначиться в чесній боротьбі. На сьогодні, незважаючи на мої хороші відносини з Валерієм Георгійовичем Газзаєвим, у гірників з'явився великий шанс, і вони його, напевно, не упустять", - каже тренер.

Також Гамула не виключає, що його команда може відібрати очки у "Динамо".

"Буде цікаво, якщо ми обіграємо "Динамо" ще й у Києві. А чому б і ні? Це ж футбол, тут все можливо. Складно сказати, може, в матчі в Ужгороді кияни нас й недооцінили, але ми вийшли і не відбивалися, а грали у футбол. Наша команда в той вечір грала дуже добре.

Та ми і в грі з "Шахтарем" на "Донбас Арені" виглядали непогано. А те, що "Закарпаття" вперше переграло "Динамо", радує, адже такий тренер, як Гамула, вже залишив помітний слід в історії закарпатського футболу.

Це дуже приємно. Проте перемога над "Динамо" зіграла з нами і не дуже гарні жарти. Хлоп'ята, напевно, трошки "спіймали зірочку" і в решті матчів втратили своє обличчя. Виходить, що краще вигравати у таких, команд, як, скажімо, "Оболонь", "Чорноморець", запорізький "Металург" (не в образу їм буде сказано), тобто брати свої очки", - зазначив Гамула.

dynamomania.com

Коментарі ()