Головне

Суркіс: Потрібно припинити розмови про адмінресурс Суркісів

23.04.2010 18:27 453 0

Президент ФФУ Григорій Суркіс спростував звинувачення своїх опонентів у впливі на суддів.

Про це повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Так званий адмінресурс - це смішно. Мені хочеться. щоб за 2 роки, коли ми будемо приймати Євро, ми не лише створювали інфраструктуру, а й, можливо, вчилися мислити по-європейськи.
 
Я не хочу коментувати дії арбітрів по одній простій причині - для цього є відповідні інстанції. Пам'ятаєте, як Анрі зіграв рукою, а потім забив гол у ворота збірної Ірландії. Гол зарахували. То що, звинувачувати у цьому француза Платіні, який очолює УЄФА?", - каже Суркіс.

Нагадаємо, що навесні президенти і тренери "Арсенала", "Металіста", "Дніпра" та "Зорі" нарікали на упереджене суддіство у матчах своїх команд з київським "Динамо".

"Я вважаю, що це театр абсурду. Коли кажуть, що коли грає "Динамо", то треба вести мову про те, що є помилка арбітра, вона обумовлена тим, що є адміністративний ресурс братів Суркісів. А коли в іншому матчі, у тому числі "Шахтаря" та інших команд, арбітри помиляються, то це помилка.

Я вважаю, що потрібно припинити такі розмови, які виносяться на широкий загал. Потрібно нарешті схаменутися, всім учасникам цього процесу сісти за стіл переговорів", - наголосив президент ФФУ. 

Щоб довести правдивість своїх слів, Суркіс звернувся до Віктора Дердо, який очолював комітет арбітрів упродовж шести років, і запитав, чи бачив він хоча б раз його у своєму кабінеті.

Дердо відповів "Ні". Після чого Суркіс звернувся до присутніх журналістів:

"Можливо, ви думаєте, що я з ним десь у ресторані домовлявся? Невже Суркіси мають настільки великий вплив на суддів? Я їх всіх в обличчя не знаю. Я з Можаровським ніколи в житті не говорив. Зубарєв? Я навіть не знаю, хто це такий!", - підсумував президент ФФУ.

Коментарі ()