Головне

Маркевич: У нас порожні ворота

03.04.2010 21:26 464 0
"Металіст" має порожні ворота. Про це після гри з "Таврією" заявив головний тренер харків'ян Мирон Маркевич.

"Гра вийшла непростою, як ми і готувалися, бо "Таврія" додала й непросто так вийшла у фінал Кубку, йде за нами в чемпіонаті. Гра була непростою, хоча мати такі моменти і не забивати - важко розраховувати на перемогу, надто за рахунку 1:0", - сказав він.

"Багато моментів, виходів один на один, стійок. Треба реалізовувати такі моменти. А розплата - вона прийшла", - наводить слова Маркевича прес-служба клубу.

"На жаль, у нас порожні ворота. Я нічого не можу зробити, Горяінов хворіє, а Бажан не виправдовує наших надій. Не хочу звалити на нього все, але якщо у команди за всю гру фактично один удар в площину воріт, а тут навіть не момент, а напівмомент - ми пропускаємо з нічого. Але футбол є футбол, ми продовжуємо грати, попереду сім матчів і треба набирати очки", - наголосив він.

За словами Маркевича, нападник його команди Денис Олійник має хороший потенціал, але ніяк не може навчитися думати у кожному моменті, грати не емоціями, а головою. "Хоча, він додав, але хочеться, щоб було ще краще".

"Молоді воротарі повинні доводити своєю грою. Можна поставити молодого - а далі що? Я сподіваюся, що Горяінов буде здоровий", - зазначив тренер.

Коментарі ()