Головне

Ребров: "Хотів, щоб жереб звів "Динамо" та "Рубін"

28.08.2009 08:44 366 0
Легенда київського "Динамо" та екс-півзахисник казанського "Рубіна" Сергій Ребров був не проти, що ці дві команди потрапили у Лізі Чемпіонів в одну групу.

"З одного боку дуже хотів, щоб жереб звів у груповому турнірі "Динамо" та "Рубін". Але з іншого дава собі звіт, що більш серйозного суперника, ніж казанці, у четвертій корзині не було.

У "Рубіна" міцна команда, яка знає собі ціну і якою керує грамотний тактик, стратег і психолог Курбан Бердиєв. Додайте до цього потужну центральну вісь на чолі з працездатним Сібайя, досвідченим Семаком і пробивним Бухаровим. Найкращий бомбардир казанської команди подзвонив мені після жеребкування і пообіцяв, що він і його партнери дадуть "Динамо" бій.

Динамівцям не звикати до групи смерті, однак вони нерідко виходили з них живими. "Барселону" ми, до речі, вже колись обігрували. Пам'ятаю свій перший м'яч у ворота каталонців, забитий ударом з льоту на "Камап Ноу". Тоді він не допоміг здолати іспанського гранда, але кілька сезонів потому під керівництвом Валерія Лобановського ми повністю компенсували це", - цитує Реброва "Спорт-Экспресс в Украине"
Коментарі ()