Головне

Матч збірної Іспанії судитиме український арбітр

18.08.2009 12:51 139 0
Чергове призначення на обслуговування міжнародних поєдинків отримала суддівська бригада на чолі із киянином Олегом Орєховим.

У понеділок, 24 серпня, Олег Орєхов на запрошення Комітету УЄФА з питань суддівства відвідає курси для арбітрів Ліги Європи, метою яких є надання максимально поглиблених інструкцій з обслуговування матчів міжнародного рівня.

А вже за три дні київський рефері разом з лайнсменами Олександром Войтюком, Олегом Плужником і Андрієм Шандором у ролі четвертого арбітра відправляться до Швеції. Там вони працюватимуть на матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги Європи між місцевим "Ельфсборгом" та італійським "Лаціо".

Окрім того, ця ж бригада розсудить матч відбірного циклу чемпіонату світу-2010 між національними збірними Іспанії та Естонії, що відбудеться 9 вересня.

"Не кожного дня працюєш на матчах чинних чемпіонів Європи, тому було приємно дізнатися про це призначення, - поділився враженнями з інформ-службою ФФУ Орєхов. - Це мій другий поєдинок відбірного циклу ЧС-2010. Раніше запрошували на зустріч між командами Чорногорії та Болгарії (2:2). Останнім часом я працюю разом з Олександром Войтюком, Олегом Плужником та Андрієм Шандором. Разом ми відсудили вже п'ять міжнародних поєдинків".

Коментарі ()