Головне

Палкін: Якщо ФФУ не дасть провести чемпіонат - хай сама пояснює це вболівальникам

02.07.2009 19:30 311 0
Федерація футболу України не може не дозволити прем'єр-лізі провести першість 2009/2010 років. Про це заявив генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Ніколи не буде такого, щоб федерація не дала прем'єр-лізі провести чемпіонат. Такий варіант неможливий. У футбол ми маємо грати незалежно від того, щоб відбувається між нами", - наводить слова Палкіна кореспондент "Чемпіона".

Якщо протистояння всередині українського футболу вийде за межі України, то, на думку представника донеччан, це буде не на користь ні ФФУ, ні українському футболу, ні Україні загалом.

"Якщо таке питання виникне, то воно виникне зі сторони федерації. Нехай тоді сама і пояснює громадськості, чого вони взагалі хочуть. Питання просте до нестями: якщо приходять одинадцять власників і обирають президента - які ще до нас ще можуть бути питання", - прокоментував Палкін обрання Віталія Данілова президентом прем'єр-ліги.

За його словами, ці збори представників клубів були найконструктивнішими: президента вибрали за 45 хвилин. "Минулі рази ми сиділи годинами, а толку не було. Зараз решту часу ми вирішували регламентні норми", - розповів гендиректор "гірників".

"Ми маємо витрачати свої сили на створення чогось. А вставляти палки у колеса, казати, що це погано, давайте анулюємо, давайте вигадаємо нову назву - це не є відповідь на питання, ми просто себе затягуємо у розбори. Якщо хтось хоче владу на когось поперетягувати, то робіть це не тут. Ми хочемо створити структуру, яка буде заробляти гроші", - наголосив Палкін.

Коментарі ()