Головне

Суркіс: "Динамо" ще не поставило крапку із "Шахтарем"

01.05.2009 10:20 283 0
"Динамо" ще не поставило крапку у боротьбі із донецьким "Шахтарем" за вихід у фінал Кубку УЄФА. Про це після першого матчу у Києві заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Поєдинок вийшов нервовим і напруженим. Футболісти більше думали про результат, ніж про красиву гру. Впевнений, повторний матч буде таким самим. Поки зарано розчаровуватися, можна виграти 2:0 чи 3:0 і не пройти далі. Тому потрібно бути сконцентрованими і проаналізувати помилки, які були зроблені як однією командою, так й іншою. Будемо боротися", - наводить слова Суркіса-молодшого інформаційний центр "Динамо".  

За словами президента клубу, потрібно з'ясувати ситуацію з Мілевським, оскільки в "Динамо" і так достатньо травмованих.

"Запевняю вас, на цьому крапку не поставлено. Ніхто розгрому не очікував, оскільки грали дві рівні команди. Здається, мандраж на полі був присутній у більшій мірі, ніж сама гра збоку обох команд: у першому таймі - в "Шахтаря", а в другому чомусь у нас", - додав він.

На думку президента, до перерви "Динамо" грало краще, але не реалізувало створені моменти.

"Потім вже "Шахтар" нас перевершував. Футболісти, які виходять на заміну, мають підсилювати гру. В "Шахтаря" вони це зробили, в нас - ні. Вони інколи ображаються, що їх не ставлять до складу, а гру не підсилюють", - зазначив власник київського клубу.

Суркіс також повідомив, що розчарований, "оскільки вдома потрібно було забезпечити певну перевагу".

"Але оскільки ми її не забезпечили, відповідно, краще будемо грати в Донецьку", - сказав він.

"Міг забити Алієв, у стійку м'яч влучив у другому таймі. Але це футбол. Сьогодні зафіксований рахунок 1:1, тому все попереду. Все буде вирішуватися в Донецьку, це було зрозуміло із самого початку", - сказав Ігор Суркіс.

Як вважає керівник "Динамо", в Донецьку буде складніше, ніж у Києві, "але "Шахтар" показав, що йому можна забивати, що ми і будемо намагатися зробити в гостях".

"Ми могли поступитися і "Валенсії", і "Парі Сен-Жермен". Це футбол. "Шахтар" так само хоче потрапити до фіналу, як і ми. В цій ситуації потрібно відкинути амбіції та емоції", - сказав Суркіс.
Коментарі ()