Головне

"Гамбург" став ближче на крок до фіналу

30.04.2009 23:51 594 0
"Гамбург" став ближче на крок до фіналу

Німецьке дербі Кубка УЄФА очікувалося в Німеччині також з великим інтересом. Опоненти "музикантів" скучили за великим футболом та боротьбою за трофеї на міжнародній арені. Крім того, гості першого матчу також продовжують боротьбу в чемпіонаті на внутрішній арені на відміну від своїх північних сусідів.

Гра на "Везерштадіоні" почалася з обміну небезпечними моментами. У першому моменті Оліч загрожував воротам господарів, а на протилежній половині непоганим дріблінгом із завершальним ударом відзначився лідер "Вердеру" Дієго. В обох випадках воротарі зіграли бездоганно.

Після ефектного початку матчу спостерігалося затишшя. Основна боротьба велася переважно на ділянці між штрафними майданчиками. Гості намагалися обережно діяти в своїх володіннях, а попереду розраховували на швидкого Оліча, якого часто намагалися вивести довгими передачами на ворота Візе. Тим не менш, воротарю господарів довелося виручати свою команду, відбиваючи небезпечні удари активного Герреро.

Також варто зазначити, що атаки гостей носили більш конструктивний характер та були загрозливішими. Одна з таких атак закінчилася необхідним "Гамбургу" "гостьовим" голом. Півзахисник гостей Троховскі точним ударом під дальню стійку змусив голкіпера бременської команди "викинути" білий прапор.

Після пропущеного м'яча "музиканти" стали рухатися швидше, але небезпечних моментів біля воріт Роста більше не стало. Футболісти з "Гамбургу" продовжували контролювати хід гри.

У другому таймі ситуація на полі не змінилася. "Гамбург" все також обережно діяв в обороні, а господарі за рахунок навісних передач з флангу змушували Роста нервувати в "рамці". Іноді голкіпер гостей невпевнено діяв після верхових передач в район воротарського.

У середині тайму команди перейшли до активних "бойових дій". У цей час обом голкіпером не доводилося нудьгувати. Команди швидко проходили центр і на відміну від першого тайму, основні події вже відбувалися безпосередньо близько до воріт. У обох команд були шанси змінити рахунок на табло, але все-таки гості були більш переконливими. Тільки майстерність Візе залишила ворота "Вердера" "сухими".

Але варто віддати належне бременським футболістам. Росту вони не дали розслабитися, весь другий тайм він провів у грі. На останніх хвилинах "музиканти" влаштували штурм, але до свистка арбітра забитих голів більше не було.

Таким чином, "Гамбург" зробив важливий крок для участі у фіналі Кубка УЄФА. У рідних стінах команді Йола буде легше досягти позитивного результату.

"Вердер" -"Гамбург" - 0:1 (0:1)

"Вердер": Візе, Фрітц (Предль, 85), Мертезакер, Налдо, Беніш, Ціолис, Фриінгс, Езіл, Дієго, Пісарро, Алмейда (Розенберг, 60)

"Гамбург": Рост, Демель, Гравгаард, Матейсен, Аого (Бенджамін, 78), Пітроїпа, Яролім, Алекс Сілва (Боатенг, 75), Троховскі, Герреро, Оліч (Торун, 90)

Попередження: Ціолис - Аого, Алекс Сілва, Герреро

Коментарі ()