Головне

Богуш: У нападі не виконали уставку Сьоміна

10.04.2009 13:12 339 0
Київські динамівці у чвертьфіналі проти ПСЖ не виконали установку Юрія Сьоміна. Як розповів воротар "Динамо" Станіслав Богуш, футболісти не змогли переводити м'яч з флангу на фланг, змінюючи напрямок атаки.

"У нас не виходило змінювати напрямки атаки, переводити м'яч з флангу на фланг. Тому в атаці ми були не такі активні, як завжди", - наводить слова голкіпера прес-служба клубу.

"Були доволі небезпечні ситуації. В першому таймі з двох моментів особливо серйозним був перший. У ньому погано бачив момент удару. Добре, що м'яч йшов недалеко від мене, встиг виставити ногу", - додав воротар, коментуючи моменти ПСЖ біля своїх воріт.

За його словами, вже добре, що "Динамо" не пропустило.

"Але в таких матчах набагато краще результативна нічия. Це якщо говорити про нічийний результат. Тепер у нас є гра в Києві, при своїх вболівальниках ми маємо перемагати ПСЖ і йти далі", - наголосив футболіст.

На думку спортсмена, перемогти "Динамо" може за рахунок величезного бажання і виграшу кожним з футболістів мікродуелей по всьому полю.

"Якщо виконаємо установку Сьоміна, це й буде запорукою нашого успіху. Ви бачили, в них у нападі всі серйозні гравці. Ті ж Сессеньйон, Оаро. Неприємностей можна чекати від усіх", - додав гравець.

Як зазначив Богуш, йому іноді доводиться "будити" партнерів.

Коментарі ()