Головне

Заступника Суркіса зняли з посади за матч "Львів" - "Металіст"

11.03.2009 18:26 517 0

У середу, 11 березня, віце-президента ФФУ Бориса Воскресенського було відсторонено від обов'язків голови Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань.

Рішення про це прийняв перший віце-президент, виконавчий директор ФФУ Олександр Бандурко.

Таке рішення прийнято через незадовільну підготовки матчу 19 туру чемпіонату України з футболу між командами ФК "Львів" - ФК "Металіст", який відбувся 8 березня 2009 року на стадіоні "Княжа-Арена" в м. Добромиль Львівської області, повідомляє прес-служба ФФУ.

Обов'язки голови Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань покладено на першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка.

Окрім того, комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань має затвердити реєстр стадіонів для проведення весняної частини змагань сезону-2008/09 серед клубів Прем'єр-ліги.

Водночас, комітет стадіонів та безпеки проведення змагань при затвердженні реєстру стадіонів має звернути особливу увагу на те, щоб стадіони, на яких дозволяється проведенні матчів серед клубів Прем'єр-ліги, в обов'язковому порядку були обладнанні системою підігріву футбольного поля та мали якісну систему поверхневого та підземного відводу води з футбольного поля.

Коментарі ()