Головне

Олександр Чубаров: Спеціально "розвести" певні команди було просто неможливо

24.09.2008 18:18 337 0
Олександр Чубаров, адміністратор "Динамо", який сьогодні був присутнім на жеребкуванні 1/8 Кубку України прокоментував результати, які звели киян із луганською "Зорею":

- Результат жеребкування для "Динамо" є прийнятним передусім тим, що ми граємо вдома. Враховуючи дуже щільний графік, в якому команда виступає останнім часом, виїзди до інших міст завжди пов'язані з певними труднощами. Через погодні катаклізми, щоб не ризикувати, нам доводиться виїжджати на матчі за день до гри.

- Сила суперника теж має значення...

- Вчора під час матчу "Динамо-2" на базі в Конча-Заспа, на якому було присутнє керівництво клубу й команди, я сказав, що спробую витягнути "Шахтар". Ігор Михайлович Суркіс парирував: "От візьми і витягни. Ти гадаєш, що ми скажемо, не потрібно? Ні!". І Юрій Сьомін погодився із президентом: "Витягни, я не проти". А генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе поставився до цього скептичніше. Говорить: "Як ти можеш витягнути "Шахтар"? Наші команди "розведуть". Я намагався йому пояснити, що це неможливо, але він не повірив. "Що ти казки розповідаєш. Можна подумати, ти три рази "Олком" випадково витягав", - іронізував Резо. Навіть жарти у команді почали ходити. Коли минулого разу підходив до кошику з кулями під час жеребкування 1/16 фіналу, мене підколювали, мовляв, витягни нам "Олком". Найцікавіше, що так і сталося.

Ви самі бачили, що спеціально "розвести" певні команди було просто неможливо. "Шахтар", наприклад, який тягнув жереб першим, сам нікого не міг "вибрати". Він отримав свій номер, а потім просто сидів і чекав на суперника. Сталося так, що "Закарпаття" витягнуло собі "Шахтар". На жеребкуванні 1/4 фіналу ми також можемо потрапити на "Шахтар". Якщо, звичайно, наші команди туди вийдуть.

Коментарі ()