Головне

У Донецьку Анрі зіграє в нових бутсах від "Reebok"

24.09.2008 09:11 232 0

Зірковий нападник "Барселони" та збірної Франції Тьєррі Анрі став головним героєм двох рекламних кампаній фірми "Reebok", одна з яких пройшла під гаслом "Я не зроблю кроку без вагомих підстав".

Тьєррі Анрі представив нову лінію бутс "Sprintfit Lite Pro FG", прем'єра якої відбулася в Лізі Чемпіонів у матчі зі "Спортінгом". Яскраве золоте взуття з обробкою гранатового кольору. Як відзначає фірма-виробник, "Sprintfit" з'явиться і в класичному чорно-білому виконанні з натуральної шкіри. Для більшого комфорту гомілкостопу підошва в районі п'яти посилена пластиковою вставкою. Також шнурки покриті еластичним матеріалом для повнішого контакту між бутсой і м'ячем.

А найголовніше, що всі ці чудеса дизайну та технологій спортивного взуття Тьєррі Анрі може демонструвати, на думку експертів "Барси", в одній з найпростіших груп Ліги Чемпіонів УЄФА з лісабонським "Спортінгом", "Базелем" і донецьким "Шахтарем". І якраз у Донецьку через тиждень можна буде своїми очима постежити за золотисто-червоними бутсами французького форварда.

terrikon.dn.ua

Коментарі ()