Головне

"Динамо" обіграло "Крилья Совєтов"

26.06.2008 16:47 686 0

В четвер, 26 червня, київське "Динамо" провело на зборі в Австрії перший контрольний поєдинок. Суперником команди Юрія Семіна стали "Крилья Совєтов" з Самари, які  посідають в чемпіонаті Росії 6-е місце. 

Матч у містчеку Вальхзєє розпочався зі швидкого голу киян. Алієв пробив під поперечину зі штрафного з 22 метрів після порушення на Зозулі. У першій десятихвилинці "динамівці" провели ще кілька доволі гострих атак.

Самарці оговтались на 12 хвилині, перший раз ударивши в сторону воріт Шовковського, а на 16-тій заробили перший кутовий. На 23 хвилині удар Тіхонова парирує голкіпер киян.

За перший тайм у киян по два моменти мали Алієв та Кравець, але в усіх випадках воротар "Крильєв" виручав команду.

На початку другого тайму команди обмінялись неточними ударами, а на 58 хвилині вихід сам на сам із Рибкою реалізовує Салугін, який дві хвилини перед тим з'явився на полі. "Крилья" мали ще момент - це Ескобар дальнім ударом пробив під поперечину, Рибка м'яч витягнув.

Кияни забили на 75 хвилині. Після помилки захисника Фартушняк дістає м'яч на лицьовій лінії, віддає пас в центр на Лисенка, і Володимир забиває гол у порожні ворота.

"Динамо" Київ - "Крилья Совєтов" (Самара, Росія) - 2:1

"Динамо", перший тайм: Шовковський, Мандзюк, Михалик, Бетао, Несмачний, Гіоане, Зозуля, Алієв, Нінковіч, Кравець, Мілевський. 

Другий тайм: Рибка, Романчук, Сабліч, Допілка, Федорів, Парцванія, Фартушняк, Морозюк, Олійник, Лисенко, Ярмоленко.

"Крилья Совєтов": Лобос (Юрченко, 46), О Бом Сок, Бут, Бєлозьоров, Будилін (Леілтон, 46), Ярошик, Калачьов, Аджінджал, Ковба (Ескобар, 46), Тіхонов, Савін (Салугін, 56).

Коментарі ()