Головне

Прес-аташе команди Андрія Гусіна оголошено в розшук

30.05.2008 16:17 336 0
Слідче управління УВС Новосибірська оголосило в розшук колишнього завідуючого відділу футболу видання "Спорт-Експрес", який донедавна займав посаду прес-аташе підмосковного "Сатурна" Михайла Пукшанського, повідомляє білоруське видання "Прессбол". Він обвинувачується в підкупі гравців у складі групи осіб, у тому числі нинішнього тренера з воротарям новосибірської "Сибіри" Валерія Шанталосова.

Нагадаємо, що в лютому 2005 року газета "Прессбол" передала в генпрокуратуру Білорусії матеріали, що послужили основою для матеріалу "Операція "Кріт", опублікованого 16.12.2004. У ньому мова йшла про підкуп відбіркових матчів чемпіонату Європи Білорусь - Чехія і Молдова - Білорусія від 6 і 10.09.2003. На початку вересня 2003 року Шанталосов, знаходячись у Мінську в невстановленому місці, діючи в групі осіб, по попередній змові з Пукшанським отримав від останнього кошти в сумі $ 30 тис. для підкупу гравців збірної Білорусії з метою програшу з необхідною різницею м'ячів командам Чехії і Молдови.

Два роки навколо кримінальної справи відбувалося багато дивини, підсумком чого стало її закриття новосибірськими органами внутрішніх справ у відношенні Шанталосова за витіканням терміну давнини. У відношенні ж Пукшанського слідство продовжується.

www.championat.ru

Коментарі ()