Головне

Чемпіонат України. Анатолій Герей та Анастасія Івченко - найсильніші шпажисти країни

19.04.2015 17:14 897 0

16 квітня програма чемпіонату України з фехтування продовжилася змаганнями шпажистів. 

Серед чоловіків пальму першості завоював киянин Анатолій Герей, який у фінальному бою здобув впевнену перемогу над ще одним представником української столиці Віталієм Медведєвим (15:11).

"Бронзу" чемпіонату забрали з собою до Харкова Максим Хворост і Дмитро Карюченко.

У командних змаганнях кращими стали представники команди Київ-2: Юрій Тараненко, Євген Тимо, Руслан Тимошенко та Валерій Жарський.

У фінальній зустрічі майбутні володарі "золота" зуміли вирвати перемогу в іншої київської команди, у складі якого були Євген Макієнко, Ігор Рейзлін, а також чемпіон України Анатолій Герей і володар "бронзи" даного чемпіонату Віталій Медведєв.

У жіночих змаганнях кращою стала львів'янка Анастасія Івченко, яка виграла у фіналі чемпіонату у киянки Олени Кривицької з перевагою в один укол - 15:14.

На шляху до перемоги Анастасія Івченко взяла верх над представницею Закарпаття Владою Харьковою (15:13), а Олена Кривицька вибила з боротьби львів'янку Ксенію Пантелєєву (14:13).

Серед команд безсумнівними лідерами були представниці Львова, які, як і очікувалося, вивезли додому "золото" змагань.

У фіналі між собою зустрілися команди Львів-1 (Ксенія Пантелєєва, Анастасія Івченко, Анфіса Почкалова, Юлія Свистіль) і Київ-1 (Інна Бровко, Анна Деркач, Олена Кривицька, Фейбі Бежура).

Сильнішими виявилися львів'янки, які здобули перемогу з рахунком 45:32, повідомляє nffu.org.ua.

Коментарі ()