Головне

Джошуа: Кличко не отримував заслуженої поваги - думаю, мене чекає та ж доля

02.05.2017 15:31 2748 0

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO британець Ентоні Джошуа вважає, навіть якщо він стане домінантним чемпіоном, яким був переможений їм в суботу українець Володимир Кличко, він, як і Кличко, не отримає заслуженої поваги публіки.

Про це британський боксер заявив у інтерв'ю Daily Star.

"Чи можу я уявити собі, що колись ім'я Ентоні Джошуа буде згадуватися в одному ряду з іменами Алі, Формана і Холмса? Ні... Володимир Кличко не отримував заслуженої поваги від публіки - ви знаєте, про що я", - сказав боксер.

"Так що я хочу дистанціюватися від цього і просто йти своєю дорогою. і якщо це робить мене щасливим - це все, що має значення", - цитує Джошуа boxingnews.com.ua.

Як відомо, у Лондоні у ніч на неділю, 30 квітня, завершився бій за титул чемпіона IBF і суперчемпіона WBA у суперважкій вазі між 27-річним британцем Ентоні Джошуа і 41-річним українцем Володимиром Кличком, де перемогу здобув британець.

Раніше Кличко натякнув, що не збирається завершувати кар'єру професійного боксера, втім, українець ще не робив офіційної заяви про проведення матчу-реваншу, можливість якого була прописана в контракті на бій.

Коментарі ()