Головне

Маргарито планує повернутися в ринг

11.06.2015 12:34 563 0

Колишній чемпіон світу Антоніо Маргарито (38-8-0, 27 КО) повернувся до тренувань і серйозно розглядає можливість повернення в ринг.

Зазначимо, що мексиканець заявив про завершення кар'єри три з половиною роки тому. До завершення кар'єри його спонукало ушкодження правого ока в поєдинку з Менні Пакьяо, що відбувся в 2010 році.

У 2011 році Маргарито спробував повернутися на ринг у бою з Мігелем Котто, проте вимушений був достроково завершити поєдинок за наполяганням лікаря.

"Мені треба поговорити з сім'єю. Так, я думав про це, тому що моє око відновилося на 100%. У мене є бажання (повернутися), і це треба обговорити. Я був здивований своїми кондиціями в спортзалі, враховуючи, як так довго я був на пенсії.

Середня і перша середня категорії є найцікавішими. Зараз я важу 175 фунтів. Мені треба опуститися до 154 або 160 фунтів. Очевидно, що я хотів би зустрітися з елітними суперниками. Про Котто і Альвареса кажуть, що вони кращі. Я відчуваю, що я хороший в усіх аспектах", - цитує Маргарито championat.com з посиланням на boxingscene.

Коментарі ()