Головне

Хитров нокаутував Мелендеса

07.03.2015 09:05 419 0

В Лас-Вегасі, США, перспективний український середньоваговик Євген Хитров(9-0, 9 КО) на прізвисько "Український лев" здобув свою дев’яту перемогу на професійному ринзі, нокаутувавши у восьмому раунді пуерторіканця Хорхе Мелендеса (28-5-1, 26 КО).

Про це повідомляє boxingnews.com.ua.

Хитров домінував у ринзі протягом всього бою, але Мелендес виявився стійким і жорстким суперником, який теж шукав щастя в атаці. За перші п’ять раундів, згідно статистиці телеканалу ESPN, Євген Хитров викинув аж 477 ударів, тому при такій активності українця постало питання про його витривалість, адже раніше Хитров ще не проходив більше п’яти раундів в поєдинках – тільки у спарингах.

Але після п’ятого раунду Хитров тільки додав, і вже наприкінці шостого раунду серйозно потряс Мелендеса.

На останніх секундах сьомого раунду Хитров знову сильно потряс пуерторіканця – так, що той аж на кілька секунд втратив орієнтацію у просторі, і рефері Тоні Вікс був змушений направити його в його кут.

Ну а вже на початку восьмого раунду після важкого удару правою по корпусу від Хитрова Мелендес опустився на коліно, і рефері, оцінивши його стан, прийняв рішення зупинити бій.

Коментарі ()