Головне

Володимир Кличко: Маріуш Вах довів, що може відмінно бити і завершувати поєдинки достроково

05.11.2012 19:46 332 0

Володар поясів IBF/WBA/WBO/IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко не збирається недооцінювати польського супертяжа Мариуша Ваха.

"Є дві діаметрально протилежних англійських ідіоми: "Розмір не має значення" і "Розмір має значення". Я перефразовую їх так: "Все залежить від того, як і для чого використовуєш розмір".

Незважаючи на свої габарити, Вах дуже рухливий, він знаходиться у відмінній фізичній формі. В останніх боях він довів, що може відмінно бити і завершувати поєдинки достроково. Поєднання усіх цих якостей робить Маріуша дуже серйозним суперником. Крім того, Вах не знає поразок.

Я ж зараз в тому віці, коли тобі добре відомо, що слід робити на рингу. Відмінно підготувався, оскільки чітко розумію, що мене чекає 10 листопада. Вах дуже добре підготовлений. Бачив смішні картинки з його тренувального табору: він молотить по мішку, на якому зображені наші з Віталієм портрети.

Дуже уважно дивився бої Маріуша, відео з його тренувань. І він справив на мене серйозне враження. Але 10 листопада продемонструю все, чому мене за дев'ять років навчив покійний наставник Еммануель Стюард. Відстою титули, завойовані разом з ним", - цитує Кличка Sportbox.

Коментарі ()