Головне

Бьорд: Я міг нокаутувати Віталія Кличка

28.09.2011 18:47 363 0

Екс-чемпіон світу у надважкій вазі Кріс Бьорд вважає, що якби в поєдинку, що відбувся в 2000 році, Віталій Кличко не відмовився від продовження бою, то він міг перемогти українця нокаутом.

Нагадаємо, що в цьому бою Кличка відмовився від продовження бою на початку дев'ятого раунду із-за травми плеча. На момент зупинки поєдинку Віталій лідирував за очками з рахунком 89-82 і 88-83 двічі.

"Мене не хвилює, що скажуть інші, він відмовився від продовження бою, тому що знав, що я зупиню його. Він не наніс мені ніякої серйозної травми. Я почав потихеньку підбиратися до нього.

Якби я програв комусь і за це був би підданий критиці, думаючи, що міг його легко перемогти, то я хотів би провести матч-реванш. Я попросив для себе реванш, але вони хотіли, щоб я бився з Володимиром, стиль якого для мене був більше незручним і який є дуже сильним. Я вдячний Богові за те, що у мене була можливість битися з обома братами. Ніхто не хоче битися в Німеччині, але якщо ти повинен це зробити, то зроби", - цитує Бьорда championat.com з посиланням на boxingscine.

Коментарі ()