Головне

Кличко: Бій з Повєткіним відбудеться не так швидко

21.10.2010 08:33 443 0
Кличко: Бій з Повєткіним відбудеться не так швидко

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією IBF/WBO/IBO Володимир Кличко вважає, що двобій проти Олександра Повєткіна відбудеться не швидко.

"Яка ймовірність того, що бій з Повєткіним через якийсь час все-таки відбудеться? У цей момент сказати щось конкретне не можу. Якщо Олександр знову не прийде на прес-конференцію, природно, двобою не буде... Тоді історія може повторитися вже втретє . Повєткін зараз навіть не в першій десятці. Думаю, відбудеться це не швидко.

Щоб виграти право проводити двобій з Повєткіним, ми заплатили в конкурсі заявок більш восьми мільйонів. Хоч хто-небудь із його команди міг би приїхати у Франкфурт, а не висловлюватися здалеку. Промоутер Зауерланд, наприклад, або хто-небудь ще.

Проте на прес-конференції взагалі ніхто не з'явився, а виходить, у команди Повєткіна не було ніякого бажання проводити двобій. Але я Сашку бажаю вдачі. Йому потрібно подумати: чи правильно він вибрав тренера, промоутера. Невідомо, скільки він ще може чекати, щоб підготуватися, - йому адже вже 30 років.

Олександр повинен стати офіційним претендентом на звання чемпіона світу. Або хоча б виявити бажання... Просто з'явитися на прес-конференції й сказати: "Я готовий". У мене, повірте, немає намірів принципово проти нього не боксувати - уже два рази давав йому можливість зі мною битися. Так що питання не до мене, а до Повєткіна", - цитує Кличка-молодшого "Спорт-Экспресс".

Коментарі ()