Головне

Кличко: Зачіска Кінга прикриває ріжки на його голові

04.11.2009 11:57 351 0
Зачіска відомого американського промоутера Дона Кінга прикриває ріжки, які стирчать у нього на голові.

Так жартома охарактеризував одіозного менеджера чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко.

"Ви всі знаєте, яка зачіска у Дона Кінга. Іноді ми жартуємо, що волосся, яке стирчить вгору, прикриває ріжки на його голові. Це дуже впливова людина, який не програв жодного судового процесу, хоча багато боксерів погрожували відсудити у Кінга ту чи іншу суму, але у результаті лишалися ні з чим.

Якось Майк Тайсон погрожував відсудити у цього промоутера велику суму грошей, щось близько 100 мільйонів доларів. Але нічого в нього не вийшло, Кінгу вдалося провернути все так, що суд все-таки не відбувся. З Тайсоном він домовився залагодити конфлікт за 10 мільйонів доларів. Після того, як угода відбулася, юристи сказали Майку, що він це даремно зробив, адже вони були близькі до того, щоб відсудити суму, що як мінімум раз в 10 більшу.

Тайсон заробив в ринзі божевільну суму - близько 500 мільйонів доларів, але зараз він банкрут, мабуть, працював не з тією командою. Тому ж Мохаммеду Алі не належить жодного права на показ власного бою. Як ви думаєте, хто їхній власник? Звичайно, ж Дон Кінг", - цитує Кличка-старшого championat.ru із посиланням на "Спортивний клуб".

Коментарі ()