Головне

Віталій Кличко: Поставив свічку за перемогу Валуєва

19.05.2009 14:36 581 0
Віталій Кличко: Поставив свічку за перемогу Валуєва

Про поєдинки Кличків

Колись ми мали досвід виступів в один день, але потім брати Клички стали настільки великими, що один вечір став занадто маленьким для двох великих братів Кличків. Тому ми вирішили не виступати в один вечір, виступати у різні вечори, а надто, що зараз для багатьох неважливо, хто саме з Кличків буде битися - поєдинок буде найвищого рівня. Найголовніше, щоб була перемога.

Про Валуєва

Я сподіваюся, що у поєдинку із Чагаєвим виграє Валуєв, і тримаю кулаки, і навіть свічку поставив за перемогу Ніколая. Тут нічого особистого, чистий бізнес. Дуже цікаво зустрітися із гігантом із Росії лише через те, що він такий величезний, і лише тому, що він є чемпіоном світу. Без титулу чемпіона світу він не буде мені цікавим.

Про Володимира та Девіда Хея

Девід Хей неординарний у своїх виступах, він уже відрізав голову не тільки моєму брату, він відрізав голову і мені. Намагається показати себе як шоумен із неординарною репутацією. Я думаю, що Володимир зможе дати йому гідну відповідь коректнішим способом, ніж використовує британський спортсмен. Твердо впевнений у тому, що Володимир зробить усе, щоб перемога була за ним.

Цей поєдинок вже попередньо проданий більш ніж 115 країнам світу. Я думаю, що кількість їх буде збільшуватися. Впевнений, що у цих країнах 20 червня буде лунати переможний гімн нашої країни.

Про емоції у бою брата

Я сподіваюся, що емоційна складова не буде мати жодного значення. Емоції не допоможуть у рингу, від них лише помилки. Сподіваюся, що не буде емоцій. Все залежить від Володимира, він зможе показати свій клас, клас чемпіона світу за трьома версіями, і зможе відстояти звання найкращого атлета у надважкій вазі у професійному боксі.

Про інтернаціональну компанію

Нельсон Мандела сказав: спорт має силу змінити світ. Немає жодного значення у якій країні, під яким прапором, яка національність, яке віросповідання - це спорт. Спорт не має кордонів.

Під прапорами K2 East Promotions та K2 Promotions боксують спортсмени із багатьох країн. Головна їх мета - показувати хороший бокс, показувати спортивні події світового рівня. Ми дуже хочемо, щоб трансляції з України продавалися у багато країн світу, щоб ми презентували як спортивна держава, як держава, що може проводити такі заходи. І немає значення під якими прапорами до нас будуть приїжджати боксери і реалізовувати себе, намагатися показати наскільки боксери сильні. А ми створюємо для цього всі умови.

Про бій Байсангурова

Заур йде тими ж самими кроками, ті ж самі титули завойовує, що й брати Клички. Заур програв свій поєдинок в андеркарті поєдинку Володимира Кличка проти Хасіма Рахмана - так за одного битого двох небитих дають. У спорті дуже часто поразка або ламає спортсмена, або дає потенціал стати набагато кращим і загартовує його. Я впевнений, що Заур зробив висновки, що це уже не той боксер, який був кілька поєдинків тому. Крім самого Заура цього ніхто не зможе довести, адже у боксі доводять усе у квадраті рингу. Як промоутер роблю усе можливе, щоб хлопці реалізовували свій потенціал та доводили свої амбіції на найвищому рівні - світових спортивних стандартів.

Про ді Мартініса

Розповім на власному прикладі: дуже часто перед поєдинком кажуть, що суперник надто слабкий. Коли поєдинок триває 12 раундів або дуже довгий відрізок часу, то починаються розмови, чи не був заслабким Кличко. Поєдинок може завершитися і в першому, і в дванадцятому раунді, а може бути і поразка, якщо людина недооцінює свого суперника. Тільки ринг зможе показати, слабкий суперник чи сильний.

Про свинячий грип

Спаринг-партнери, яких запрошує наша компанія в Україну, дуже дивуються пов'язкам на обличчях митників. Але можна не боятися. В українців дуже добрий імунітет, ми їмо достатньо велику кількість сала.

Коментарі ()